motivoi

Mikä sinua motivoi?

Mikä sinua motivoi? Mistä saat energiaa ja mikä sitä vie?

 

Joskus on hyvä tutkailla omia motivaation lähteitään. Me nyt vain voimme paremmin tietynlaisissa ympäristöissä ja oikeanlaisten haasteiden kanssa.

motivoi

Tähän liittyen InCoachingilla on käytössä Reiss Motivation Profile (RMP)– kartoitus. Reissin motivaatioprofiili auttaa sinua tunnistamaan omat vahvimmat motivaatiotekijäsi. Tuloksia voit hyödyntää vaikkapa seuraavan ura-askeleesi suunnittelussa, itselle sopivan työn hahmottamisessa sekä itsen ja muiden johtamisessa.

Kyseessä on ympäri maailmaa laajasti käytetty verkkopohjainen itsearvointityökalu. Kyseessä on amerikkalaisen psykologian professorin Steven Reissin kehittämä ja tieteellisesti validoitu motivaatioprofiili, jossa tarkastellaan elämän 16 perusmotiivia.

Testiin kuuluu oleellisena osana tunnin mittainen purkukeskustelu valmentajan kanssa.

Hinta 290 € (sis. alv), sisältäen 1 h purkukeskustelun. Motivaatioprofiili on mahdollista tehdä myös osana muuta valmennusta.

Näin valmennettavani ovat omia profiileitaan pohtineet:

”Oli kiinnostavaa pohtia syvemmin asioita, jotka minua aidosti motivoivat. Tämä yhdessä muun keskustelun kanssa toi selkeyttä siihen, mitä haluan urallani jatkossa. Oli mielenkiintoista tunnistaa jälkikäteen niitä asioita, jotka ovat selkeästi vaikuttaneet aikaisempiin urapäätöksiini.” (Nainen, Maajohtaja, 45 v.)

*Uskon, että nyt minulla on paremmat työkalut seuraavan ura-askeleen ottamiseen. Nämä tällaiset työkalut toimivat kyllä hyvänä lisänä uravalmennuksessa. Ja miksei muutenkin ihan vain itsetuntemuksen kehittämisessä.” (Nainen, HR professional)

 

Ota rohkeasti yhteyttä, pilvi.nybom@incoaching.fi. Keskustellaan lisää. Autan mielelläni!

Pilvi

#Reiss motivaatioprofiili #Reiss uravalmennus #Reiss coach #Reiss motivaatiovalmentaja #Motivaatio uralla #Uramotivaatio #motivoidu työssä #incoaching

 

Piditkö tästä artikkelista? Kerro siitä muillekin!

Etsitkö uutta työtä, mutta ponnistelusi ei tunnu tuottavan tulosta?

Viisi askelta työnhaussa menestymiseen -verkkokurssi antaa sinulle kaikki eväät nykypäivän työnhaussa menestymiseen.

Scroll to Top