Pian tukea työnhakuun verkkokurssin muodossa

Kaipaatko sinäkin tukea työnhakuun mutta koet, että henkilökohtainen valmennus ei ole sinua varten?

 

Toive saada apua omaan työnhakuun, myös aika- ja paikkariippumattomasti on ollut monen toiveena. Tämä toive ajatuksissani käynnistin syksyllä 2019 Verkkokurssiakatemian Johanna Koskimiehen kanssa ”5 askelta työnhaussa menestymiseen” verkkokurssiprojektin.

Puolen vuoden tiukka työrutistus on kohta takanapäin ja kurssi on pian avoinna kaikille. Tekeminen on ollut aidosti tosi motivoivaa. Olen saanut kerätä yhteen kaiken sen tiedon, mitä olen viimeisten 15 vuoden aikana rekrytoijana, HR asiantuntijana ja uravalmentajana oppinut.

Kun haluat kertoa muille kaiken sen, mitä olet vuosien varrella työnhausta oppinut, on se samanaikaisesti haastavaa että antoisaa.

Kurssi johdattaa osallistujan pisteestä A pisteeseen B. Kurssi on jaettu 5 osaan, joista syntyy loogisesti etenevä kokonaisuus. Jokaisen kurssi-osion perässä on harjoitukset kyseiseen osioon. Kurssin käytyäsi sinulla on kaikki se tieto ja taito, mitä työnhaussa menestymiseen tarvitset. Osiot toimivat myös täysin itsenäisinä kokonaisuuksinaan.

Verkkokurssin videoiden kesto on yhteensä 2 h. Yhdessä harjoitusten kanssa, on osa kurssilaista tehnyt kurssia noin kymmenenkin tuntia. Kurssin voi siis käydä nopeasti, tai harjoituksiin todella keskittyen, omasta tarpeestasi ja käytettävissä olevasta ajasta riippuen.

Kurssi on käynyt läpi testivaiheen ja se on testattu kymmenien työnhakijoiden toimesta. Keskiarvo asiakaspalautteelle on 9,25/10. Eli toteutus onnistui juuri niin kuin suunniteltu olikin. Palautetta on ollut ilo lukea hymyillen.

” 5 askelta työnhaussa menestymiseen” verkkokurssi on tulossa myyntiin maaliskuussa 2019. Olen iloinen ja ylpeä, että pian pystyn tuomaan tukea työnhakuun tälläkin tavalla .

-Pilvi, InCoaching

Piditkö tästä artikkelista? Kerro siitä muillekin!

Etsitkö uutta työtä, mutta ponnistelusi ei tunnu tuottavan tulosta?

Viisi askelta työnhaussa menestymiseen -verkkokurssi antaa sinulle kaikki eväät nykypäivän työnhaussa menestymiseen.

Scroll to Top