Viisi askelta työnhaussa menestymiseen

Kaipaavatko työnhakutaitosi päivittämistä? Oletko kyllästynyt ja turhautunut, kun työnhakusi ei tuota tulosta? Tekisikö mieli jo heittää hanskat naulaan? Ei kannata! Työnhaku on tekniikkalaji, jossa menestymiseen tarvitset sinnikkyyden ja kärsivällisyyden lisäksi ajan tasalla olevia työnhakutaitoja.

Hei!

Olen Pilvi Nybom, yksi Suomen kokeneimmista uravalmentajista. Olen pitkän urani aikana rekrytoinut satoja ihmisiä ja tuhannet ovat avullani löytäneet uuden työpaikan. Tiedän siis todella, miten työnhaussa menestytään! 

Tähän verkkokurssiin olen paketoinut työnhakuosaamiseni, jotta sinäkin opit menestymään työnhaussasi.

Menestyksekkään työnhaun kulmakiviä ovat hyvä itsetuntemus, selkeät ja myyvät työnhakudokumentit sekä kyky hyödyntää tämän päivän työnhakukeinoja ja kanavia tehokkaasti ja taitavasti.

VIISI ASKELTA TYÖNHAUSSA MENESTYMISEEN -verkkokurssi antaa sinulle kaikki nämä taidot. Sen myötä:

 • tunnistat osaamisesi ja vahvuutesi ja löydät sanat, joilla myyt osaamistasi tehokkaasti
 • laadit selkeän, vakuuttavan ja osaamistasi napakasti välittävän  CV:n ja LinkedIn-profiilin sekä työhakemuksen ja hakuvideon 
 • opit erottautumaan muista työnhakijoista eduksesi
 • opit hyödyntämään tämän päivän tehokkaimpia työnhakukeinoja ja -kanavia 
 • opit valmistautumaan haastattelutilanteisiin ja olemaan niissä parhaimmillasi
 • opit johtamaan työnhakuprojektiasi hallitusti ja  suunnitelmallisesti
 • opit pitämään yllä intoasi, jotta jaksat viedä työnhakuprojektisi maaliin saakka.
verkkokurssi

Varsinaisten opetusvideoiden lisäksi kurssiin sisältyy tehtäviä ja työkirjoja, esimerkkejä ja linkkejä ulkopuolisiin resursseihin. Saat sen mukana myös selkeän mallin CV:n ja hakemuksen laatimiseen. Kurssin jälkeen olet todella hyvin varustautunut ja valmis heti hyödyntämään uusia timanttisia työnhakutaitojasi!

Kun tulet mukaan:

 • Saat kaikki kurssimateriaalit heti käyttöösi niin pitkäksi aikaa kuin haluat.
 • Voit käydä kurssia läpi sinulle sopivassa tahdissa ja voit myös palata siihen aina niin halutessasi.
 • Voit ladata kurssiin sisältyvät työkirjat tehtävineen, esitysmateriaalit sekä CV- ja hakemusmallit omalle koneellesi
 • Voit tutustua kurssiin rauhassa 30 päivän ajan. Mikäli et ole ostokseesi tyytyväinen, saat rahasi muitta mutkitta takaisin.

Tässä pieni maistiainen kurssista, ole hyvä!

Kurssin viimeisessä osiossa puhutaan oikeasta asenteesta, työnhakuprojektin suunnittelusta sekä siitä, miten voit pitää hyvää virettäsi yllä projektin aikana. 

Aloita heti tiesi kohti työnhakumenestystä!

Tilaa kurssi itsellesi lähettämällä minulle sähköpostia osoitteella pilvi.nybom@incoaching.fi. Saat sähköpostitse laskun sekä linkin ja rekisteröitymiskoodin, joilla pääset aloittamaan kurssin läpikäymisen välittömästi.

Viisi askelta työnhaussa menestymiseen

Verkkokurssi
98,00
 • Saat kaikki kurssin materiaalit käyttöösi heti
 • Voit käydä kurssia läpi haluamassasi tahdissa
 • Kurssimateriaalit ovat käytettävissäsi niin kauan kuin haluat
 • 30 päivän tyytyväisyystakuu

Kenelle työnhaun verkkokurssi sopii?

Verkkokurssista on hyötyä kaikille, joiden työnhakutaidot kaipaavat päivittämistä – olitpa sitten työtön tai työssä. Jos olet aikeissa ryhtyä etsimään uutta ja entistä parempaa työtä, tai jos olet hakenutkin, mutta ponnistelusi ei ole tuottanut tulosta, tämän kurssin läpikäyminen antaa sinulle kaikki avaimet menestymiseen.

Kun tulet mukaan kurssille, saat kaikki materiaalit heti käyttöösi ja pääset välittömästi aloittamaan kurssin läpikäymisen.

Mitä kurssi maksaa?

Kurssin hinta on 98,00 €. Alv 24 % sisältyy hintaan. 

Kuinka paljon aikaa minun kannattaa varata kurssin läpikäymiseen?

Kurssin videoiden kuunteluun ja katseluun menee aikaa vain pari tuntia, sillä ne ovat täyttä asiaa ilman turhaa tarinointia. Kurssin varsinainen hyöty piilee sen harjoitustehtävissä, jotka kaikki auttavat sinua rakentamaan vankan pohjan työnhaullesi. Näihin tehtäviin kuluva aika riippuu hyvin paljon lähtötiedoistasi sekä siitä, millaisessa kunnossa esimerkiksi työnhakudokumenttisi ja -suunnitelmasi ovat tällä hetkellä. Siksi sitä on hyvin vaikea arvioida. Todettakoon kuitenkin, että tehtävien tekeminen on juuri sitä konkreettista hyötyä, jota toivot saavasi tältä kurssilta, joten niihin kannattaa todella panostaa!

Riskitön sijoitus!

Verkkokurssilla on täysi tyytyväisyystakuu, eli voit ostaa kurssin ja käydä sitä läpi 30 päivän ajan ilman riskiä. Mikäli tänä aikana toteat, että se ei vastaa odotuksiasi, lähetä minulle sähköpostia, niin saat rahasi takaisin.

Ennen yrittäjäksi ja uravalmentajaksi ryhtymistäni toimin useita vuosia HR-tehtävissä ja rekrytoijana. Olen  palkannut HR-urani aikana satoja uusia työntekijöitä, joten tiedän todellakin, mikä työnhaussa toimii. 

Tälle kurssille olen koonnut kaiken sen osaamisen, jonka olen koonnut rekrytoijana ja uravalmentajana toimiessani. Uskon, että kurssista on todella paljon hyötyä sinulle.

Tervetuloa mukaan!

Pilvi, InCoaching Oy

Mitä mieltä osallistujat ovat Viisi askelta työnhaussa menestymiseen -verkkokurssista?

Kouluarvosanoin annettujen palautteiden keskiarvo on 9,25

Olen käynyt useita työnhaun kursseja ja tämä on ehdottomasti parhaimmistoa. Kurssi on täyttä tavaraa, ei turhia korulauseita vaan ammattimaista faktaa. Kurssin tehtävät ovat erittäin monipuolisia ja hyödyllisiä. Erityisesti oman osaamisen ja ominaisuuksien kartoittaminen monelta kannalta on hyödyllistä ja avartavaa.

Koin että oli tosi paljon hyödyllistä tietoa ja harjoitteita, joista varmasti hyötyä työnhaussa. Oli tosi hyviä vinkkejä ja kerrottu erittäin hyvin. Tehtävät tuki tosi hyvin osioita ja auttoivat. Sivusto oli selkeä ja tykkäsin erityisesti siitä, että sivulla näkyi koko ajan se miten osiot etenee. Kannattaa varata useampi tunti aikaa kurssia varten, jotta kurssista saa varmasti kaiken hyödyn irti.

Kokonaisuus miellytti eniten. Looginen ja rauhallinen eteneminen lisäsi itseluottamustani, että "Yes, I can." Käytännön esimerkit olivat erittäin hyviä.

Kurssin tietosisältö on ensiarvoisen hyödyllistä työnhaussa ja on hyvä, että käyttöoikeus on pitkä, sillä sisällöstä on paljon ammennettavaa ja siihen voi palata aina uudestaan.

Moni noista asioista oli jo tuttuja, mutta ei todellakaan kaikki. Paljon oli uuttakin ja nimenomaan se että tekee nuo asiat konkreettisesti, eikä vain ajatuksen tasolla. Tämä kurssi oli hyvin monipuolinen, selkeästi kerrottu ja asiantunteva ja sisälsi hyvin esimerkkejä.

Tässä kurssissa osuu ajoitus ja sisältö täysin nappiin. Tämä kurssi kertoo minulle selkeästi, mitä minun tulee tehdä, kun lähden etsimään uutta tehtävää. Sisältö etenee rauhallisen varmasti, selkeästi ja kannustavasti.

Tehtävät olivat todella hyviä, Jokainen tehtävä valmensi seuraavaa varten. Selkeä esitystapa ja rauhallinen puhe olivat todella hyviä. Eteneminen oli tehty taidokkaasti. Mahtava kurssi, jolta sain monta konkreettista neuvoa työnhakuun. Kiitos!

Minulla on olemassa oleva cv, joka kaipasi päivitystä ja sain mahtavia neuvoja miten sen teen. Uusi cv on paljon parempi ja selkeämpi kuin edellinen. Sain käytännöllisiä neuvoja työhaastatteluun, jotka olivat todella tarpeen.

Sisältö on miellyttävä kuunnella. Slidet ovat rauhalliset ja selkeät ja siirtymät sujuvat. Sisältö tuntuu kompaktilta ja riittävältä, ja mielestäni minulle jää selkeä kuva, mitä minun kuuluu tehdä ja missä järjestyksessä.

Kurssi auttaa mieltämään työnhaun prosessin ja sen eri vaiheet sekä kiinnittämään huomiota asioihin, joita en ole aiemmin osannut miettiä. Kurssi ohjaa järjestelmällisesti työnhaun eri vaiheissa ja sisältää arvokasta tietoa myös rekrytoijien näkökulmista ja rekrytoinnin tavoista.

Kaikki oli sujuvaa, loogista ja rauhallisen kannustavaa ja innostavaa. Tekstit oli selkeät ja ytimekkäät, konkreettiset. Pilvin videot olivat hyvä lisä, toivat puhujan lähemmäksi kurssilaista. Näin ääni ja kasvot yhdistyvät mieleen kivalla tavalla. Tästä jää vaikutelma, että kun seuraan step by step tätä kurssia, niin prosessi etenee kohti uutta työtä selkeästi ja määrätietoisesti.

Uskoisin tästä olevan hyötyä varmasti jokaiselle, mutta ennen kaikkea työnhaun alussa oleville. Kurssin tehtävät veivät paljon aikaa, mutta toisaalta ne olivat myös hyödyllisiä.

Kurssin sisältö on ihan kymppiä. Videot toimivat hyvin puheen ja slaidien kanssa ja niissä on niin paljon asiaa (hyvä!), että klippejä kuuntelee monta kertaa saaden uusia ajatuksia. Ei mitään kertakäyttökamaa 🙂

Palvelu on looginen ja käyttäjä löytää hakemansa helposti, aiheet on otsikoitu selkeästi. Käyttöliittymä on toimiva. Sisältö poikkeuksellisen kattava ja ammattimaisesti esitetty. Videot toimivat sisällöllisesti erinomaisesti. Pidin erityisesti Pilvin tavasta esittää asiat erittäin selkeästi, miellyttävästi ja perustellusti.

Pilvin ääni ja puhetapa miellyttää: rauhallinen, lempeän kannustava, jämäkkä, kokemus välittyy sekä että osaa kertoa oleellisen. Rönsyt puuttuvat ja se on helpotus. Etenee mielestäni loogisesti ja hyvällä aikataululla. Videot eivät ole liian pitkiä ja niistä jää vaikutelma, että kaikki oli asiaa.

Kurssilla käytiin läpi kaikki osa-alueet jotka vaikuttavat työnhakuun. Ensin otetaan haltuun oma historia, tunnistetaan omat vahvuudet, tehdään paperit kuntoon, annetaan konkreettisia neuvoja työhaastatteluun, kerrotaan miten edetään tästä eteenpäin ja piste iin päälle oli kyllä työnhaun viikkosuunnitelma, jolla saadaan työnhaku pysymään yllä koko ajan. Mahtavaa!

Oman vahvuuskartan tekeminen oli erittäin hyvä ja haasteellinen ja millainen on hyvä cv ja hakemus, niihin kaipasin vinkkejä. Myös haastattelutilanteisiin valmistautumisen harjoittelu on tärkeää, sitä ei aina meinaa muistaa.

Scroll to Top