InCoaching

Mitä tehdä seuraavaksi uralla?

Mitä tehdä seuraavaksi uralla?

Mikä minusta tulee isona? Olisiko aika vaihtaa tehtäviä tai yritystä? Onko se mitä teen mielekästä ja motivoivaa? Olisiko aika miettiä uutta suuntaa uralle?

Jos pohdit näitä asioita, et ole ainoa. Oman urapolun pohtiminen säännöllisesti kannattaa. Työ vie kuitenkin suuren osan valveillaoloajasta, joten olisihan sen syytä olla tyydyttävää.

“The only way to do great work is to love what you do.” – Steve Jobs

Miten miettiä omaa uraa eteenpäin?

Omalle uralle voi laatia suunnitelmia. Kuitenkin on hyväksyttävä, että ura on myös sattumien summa. Silti urasuunnittelu kannattaa.

Voit aloittaa urasuunnitelmasi miettimällä, missä olet tällä hetkellä urallasi ja minne haluat jatkossa mennä. Kun mietit uraasi, hyvä tarkasteluaika on 5-10 vuotta eteenpäin. Jos mietit ainoastaan vuoden päähän, on se kovin lyhyt aikajakso, joka määrittyy paljon sen mukaan, mitä olet tähän mennessä tehnyt. Pidemmällä ajanjaksolla monet asiat muuttuvat mahdollisiksi. Onkin hyvä miettiä erilaisia väliaskeleita ja välitavoitteita osana omaa urakehitystä.

Jos haluat lukea lisää siitä, mitä tehdä seuraavaksi uralla, niin voit lukea artikkelin kokonaisuudessaan: https://www.jobly.fi/artikkelit/tyonhakijoille/mita-seuraavaksi-omalla-uralla-vinkit-urasuunnittelun-tueksi

Artikkelini on julkaistu Monster klubilla 31.7.2018.

Piditkö tästä artikkelista? Kerro siitä muillekin!

Etsitkö uutta työtä, mutta ponnistelusi ei tunnu tuottavan tulosta?

Viisi askelta työnhaussa menestymiseen -verkkokurssi antaa sinulle kaikki eväät nykypäivän työnhaussa menestymiseen.

Scroll to Top