5 askelta työnhaussa menestymiseen verkkokurssin palautteet

5 askelta työnhaussa menestymiseen verkkokurssin palautteet

Kokosin yhteen ”5 askelta työnhaussa menestymiseen” – verkkokurssin palautteita, joista olen saanut olla iloinen ja ylpeä. Nöyrän iloisena olen näitä palautteita lukenut. Palautteiden keskiarvo on pitkälle yli 9/10.

Palaute on aina lahja. Hyvä palaute tuo myös iloa. Kertoohan se siitä, että on tehty oikeita asioita.

Tässä muutamia autenttisia palautteita, jotka olen saanut luvan julkaista nimillä.

Lämmin kiitos teille kaikille palautteen antajille!

”Tämä kurssi kertoo minulle selkeästi, mitä minun tulee tehdä, kun lähden etsimään uutta tehtävää.”

”Kokonaisuus miellytti minua eniten. Looginen ja rauhallinen eteneminen lisäsi itseluottamustani, että ”Yes, I can.”

”Kokonaisuus toimii mielestäni  hyvin hakijoille, jotka tarvitsevat opastusta ja vahvistusta työnhakuun. Kaikki oli sujuvaa, loogista ja rauhallisen kannustavaa ja innostavaa. Tekstit oli selkeät ja ytimekkäät, konkreettiset. Pilvin videot olivat hyvä lisä, toivat puhujan lähemmäksi kurssilaista. Näin ääni ja kasvot yhdistyvät mieleen kivalla tavalla. ” Virpi Mäkinen

 ”5 askelta työnhaussa menestymiseen” kurssi on kattava. Kurssilla käsitellään kaikki työnhakuun tarvittavat asiat ja annetaan niihin toimivat työvälineet esimerkkien myötä. Kaikkein parasta oli se, että CV:stä ja hakemuksesta oli käytännön esimerkit. Useat valmentajat ja rekrytoijat vain puhuvat, mutta eivät anna mitään konkreettista esimerkkiä ja mallia asioiden toteuttamiseen. Kiitos Pilville CV ja hakemusmallien avoimesta jakamisesta.”

”Tehtävät kattavat työnhaun koko prosessin papereista verkostoihin. Kokonaisuus oli otettu hyvin huomioon ja vaativien tehtävien ansiosta osallistuja / työnhakija saa itselleen toimivan paketin. Tehtävät eivät päästä osallistujaa helpolla ja tehtävät laittavat osallistujan todellakin miettimään osaamistansa ja kykyjänsä, niin kriittisesti kuin ahaa elämyksien kautta: että hyvänen aika sentäs, mähän osaan tätäkin, ja tätä, miksi en ole aikaisemmin tajunnut tätä. Kurssin tehtävien avulla tajusi senkin, että kaikki osaaminen ja kokemus ei tule ainoastaan palkkatyöstä, vaan että esimerkiksi vapaaehtoistyössä tehty työ kartuttaa myös osaamista.”
Outi Tötterman

”Kurssin sisältö otti eri asiat huomioon erittäin laajasti. En tiedä, mitä tästä voisi puuttua, joten en voi antaa 10 huonompaa arvosanaa.”

”Eteneminen on hyvin looginen. Askel askeleelta mentiin eteenpäin. Periaatteessa voisi hyödyntää vain jotain osa-aluetta, jos joku osa on jo kunnossa. Pidän myös selkeistä videoista, niitä on kivempi kuunnella ja katsoa kuin lukea vain tekstiä.” Minna Malmi

”Minulla on olemassa oleva cv, joka kaipasi päivitystä ja sain mahtavia neuvoja miten sen teen.
Uusi cv on paljon parempi ja selkeämpi kuin edellinen. Kirjoitin tiivistelmän eli profiilin cv:n alkuun, mitä ei aiemmassa cv:ssä ollut ja se jotenkin sitoi koko nivaskan yhteen. Oman työnhaun kannalta sain tehtyä hissipuheeni ja käytännöllisiä neuvoja työhaastatteluun, jotka olivat todella tarpeen.”

”Kurssilla käytiin läpi kaikki osa-alueet jotka vaikuttavat työnhakuun. Ensin otetaan haltuun oma historia, tunnistetaan omat vahvuudet, tehdään paperit kuntoon, annetaan konkreettisia neuvoja työhaastatteluun, kerrotaan miten edetään tästä eteenpäin ja piste iin päälle oli kyllä työnhaun viikkosuunnitelma, jolla saadaan työnhaku pysymään yllä koko ajan. ”

 Mistä pidit erityisesti?:

* CV:n ohjeet, missä järjestyksessä se täytetään
* Konkreettiset ohjeet miten työhaastattelussa toimitaan ja mitä siellä kysytään
* Suunnitelma miten tästä nyt eteenpäin (työnhaun viikkosuunnitelma)
* Pilvin rauhallinen ja selkeä olemus ohjaavassa roolissa
Mahtava kurssi, jolta sain monta konkreettista neuvoa työnhakuun. Kiitos! Sari  Niemelä

”Tämä kurssi oli hyvin monipuolinen, selkeästi kerrottu ja asiantunteva ja sisälsi hyvin esimerkkejä. Uskoisin tästä olevan hyötyä varmasti jokaiselle, mutta ennen kaikkea työnhaun alussa oleville.
Kurssin tehtävät veivät paljon aikaa, mutta toisaalta ne olivat myös hyödyllisiä.” Maria Nikander

”Koin että oli tosi paljon hyödyllistä tietoa ja harjoitteita, joista varmasti hyötyä työnhaussa.” Päivi Nevalainen

Piditkö tästä artikkelista? Kerro siitä muillekin!

Etsitkö uutta työtä, mutta ponnistelusi ei tunnu tuottavan tulosta?

Viisi askelta työnhaussa menestymiseen -verkkokurssi antaa sinulle kaikki eväät nykypäivän työnhaussa menestymiseen.

Scroll to Top