Yhteistyössä

Teen tiivistä yhteistyötä alan eri toimijoiden kanssa. Työnhakusivusto Monsterin ja Alma Median kanssa olen tehnyt säännöllistä yhteistyötä vuodesta 2015 saakka.

Kuulun Suomen Coaching yhdistykseen (Hallituksen jäsen 2014-2016), henkilöstöjohdon ryhmä HENRY:yyn, Suomen Fasilitaattoreihin ja EMCC:hen (European Mentoring and Coaching Council).

InCoaching Oy on myös Suomen Yrittäjien jäsenyritys. Luottoluokitus AAA (Bisnode; 2016 ja 2017.) 

Valmentajaverkosto

Suurimman osan valmennuksista teen itse, mutta tarvittaessa käytössäni on myös verkostovalmentajajoukko. Tämä joukkue koostuu vanhoista valmentajatutuista eri puolilta liike-elämää. Verkoston käytöstä sovitaan aina erikseen asiakkaan kanssa. Joukkueemme koostuu avoimista ja mutkattomista, oman työnsä hyvään laatuun sitoutuneista huippuammattilaisista.

Kuuntelemme ja haluamme aidosti auttaa.

Heli Koistinen, KM

Heli on energisoiva ja osaava työyhteisöjen, esimiestyön sekä johtamisen kehittäjä. Hän tekee yhdessä InCoachingin kanssa mm. uravalmennusta sekä Kohti vuotta 2020 – Mitä tarvitset itsesi ja organisaatiosi johtamiseen? -valmennusta. Heli on työskennellyt noin viidentoista vuoden ajan erilaisissa valmennus- ja henkilöstönkehittämistehtävissä, suomalaisissa ja kansainvälisissä organisaatioissa. Koulutukseltaan hän on kasvatustieteiden maisteri, Certified Business Coach (ICF ACC), työhyvinvointipäällikkö, resilienssi- ja tunneälyvalmentaja sekä NLP Master. Heli valmentaa suomeksi ja englanniksi.

”Heli Koistinen is an enthusiastic leader. She loves what she does and she transmits this in every session. She touches everyone with her wise words and gentle way of saying them.”

Kati Granlund, KM

Kati on innostava ja syväluotaava yhteistyön rakentaja. Hän on kokenut työyhteisöjen, tiimien ja esimiesten valmentaja sekä kouluttaja. Hänellä on pitkä työkokemus niin liike-elämän kuin julkishallinnon organisaatioista. Hänellä on laaja-alainen kokemus televiestinnän ja palvelualan liiketoiminta-alueilta asiakas- ja tulosvastuullisista tehtävistä. Lisäksi hän on toiminut kouluttajana, valmentajana ja opettajana erikokoisissa organisaatioissa. Koulutukseltaan Kati on KM sekä Certified Progress Coach. Hänellä on myös puheviestinnän, draamapedagogiikan sekä ryhmien valmentamisen täydentävää osaamista.

”Kati on empaattinen, kannustava ja jämäkkä valmentaja. Valmennettavana höydyin paljon hänen monipuolisuudestansa, hän aidosti laittoi minut miettimään ja tekemään muutoksia omaan toimintaani.”

Virva Suikkanen, VTM

Virva on innovoiva ja innostava kouluttaja ja organisaatioiden kehittäjä. Hän tekee yhdessä InCoachingin kanssa mm. Kohti vuotta 2020 – Mitä tarvitset itsesi ja organisaatiosi johtamiseen? sekä RekryIN -koulutuksia. Hän on työskennellyt runsaan viidentoista vuoden ajan monipuolisissa henkilöstöhallinnon, viestinnän sekä liiketoiminnan kehittämistehtävissä niin asiantuntija kuin esimiesrooleissakin. Virva on myös kokenut konsultti, sparraaja sekä valmentaja. Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden maisteri ja Manager of Project Management. Muuttuva työelämä on jatkuvan kiinnostuksensa keskiössä ja hän on myös Tulevaisuuden tutkimuksen seuran hallituksen jäsen.

Kiinnostuitko?

Autan mielelläni. Ota yhteyttä, niin jutellaan ja mietitään yhdessä lisää!

Pilvi Nybom
Career & Business Coach
+358 40 567 5034
pilvi.nybom@incoaching.fi

Etsitkö uutta työtä, mutta ponnistelusi ei tunnu tuottavan tulosta?

Viisi askelta työnhaussa menestymiseen -verkkokurssi antaa sinulle kaikki eväät nykypäivän työnhaussa menestymiseen.

Vieritä ylös