Uudenlainen työnhakuvalmennus näkee päivänvalon 27.3.2014!

Uudenlainen työnhakuvalmennus –
Uravalmentaja vs. Rekrytointipäällikkö
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Työnhakija näkee rekrytointiprosessin omasta näkökulmasta, mutta mitä mietitään työnantajalla – pöydän toisella puolella? Miten sinä voisit hyödyntää tätä tietoa omassa työnhaussasi?

RekryIN on uudenlainen työnhakuvalmennus, jossa työnhakijat saavat eteensä sekä kokeneen uravalmentajan että kokeneen rekrytointipäällikön. Se on täsmävalmennus sinulle, joka kaipaat työnhakuun näkökulmia ’molemmin puolin pöytää’. Valmennuksen jälkeen sinulla on parempi ymmärrys rekrytointiprosesseista ja paremmat mahdollisuudet vaikuttaa omaan onnistuneeseen työnhakuusi. Saat mukaasi uusia ideoita!

Aika: torstaina 27.3.2014 klo 12.30-15.00
Paikka: Lasipalatsi, Mannerheimintie 22- 24, Helsingin kaupunginkirjaston Kaupunkiverstas, 2. Krs.

Ohjelma
(Keräämme aina valmennuksiin osallistuvilta sähköisenä ennakkokyselynä vielä keskeisimmät kiinnostavat teemat.)

12.30 – 12.45
Tervetuloa valmennukseen!

12.45 – 13.45
Rekrytoinnin ja työmarkkinoiden trendit. Miten organisaatioissa valmistellaan rekrytointia? Miten syntyy työpaikkailmoitus ja miten sinä voit hyödyntää tätä tietoa? Mitä tapahtuu rekrytointiprosessin aikana?

Tunnistatko hakemusten käsittelyprosessin ja tiedätkö mitä hakemuksellesi tapahtuu rekrytointijärjestelmässä?

13.45 – 14.00
Kahvi- ja jaloittelutauko

14.00 – 14.45

Miten voit itse edesauttaa haastattelukutsun saamista? Mistä hakija löytää haastattelun punaisen langan? Mikä on videohaastattelun etiketti? Miten pitää yhteyttä työnantajaan rekrytointiprosessin aikana? Onko vielä jotain ”extraa” mitä voit tehdä prosessin edistämiseksi?

14.45 – 15.00
Valmennuksen päätös, kooste keskustelusta ja lukuvinkit.


Valmentajat:

Pilvi Nybom on valmentaja, kouluttaja ja konsultti. Hän on yksi suomen kokeneimmista uravalmentajista. Pilvi on toiminut yli kymmenen vuotta erilaissa HR ja rekrytointitehtävissä. Viimeisenä isona projektinaan ennen yrittäjyyttä, hän oli vastuussa uudelleensijoittumispalvelusta. Hän on myös kansainvälisesti sertifioitu Certified Progress Coach. www.incoaching.fi

Virva Suikkanen on  kokenut rekrytointipäällikkö ja kehittäjä. Hän on yksi harvoista Suomessa rekrytoinnin kehittämiseen erikoistuneista asiantuntijoista. Virva on tutustunut kymmenen vuoden ajan eri organisaatioiden rekrytointiprosesseihin. Hänelle on tullut tutuksi rekrytoinnin perusarki, mahdollisuuksineen ja uhkineen. www.kokoma.fi

Tervetuloa mukaan!
– Pilvi & Virva

Piditkö tästä artikkelista? Kerro siitä muillekin!

Etsitkö uutta työtä, mutta ponnistelusi ei tunnu tuottavan tulosta?

Viisi askelta työnhaussa menestymiseen -verkkokurssi antaa sinulle kaikki eväät nykypäivän työnhaussa menestymiseen.

Scroll to Top