Tulossa toivottu työnhaun verkkokurssi

Miksi kukaan ei tarjoa laadukasta työnhaun verkkokurssia?

Minulta on vuosien aikana kysytty monen monta kertaa, miksi työnhaun verkkokurssi ei kuulu osaksi palveluitani. Olemme yhdessä monien työnhakijoiden ja kollegoiden kanssa pohtineet, miksi kukaan ei tarjoa sellaista työnhaun verkkokurssia, josta saisi pienellä budjetilla paketoituna kaiken sen oikean ja ammattitaidolla kootun tiedon, mitä työnhaussa tarvitsee. Työnhaku kun on isoilta osin tekniikkalaji. Tuhansia tunteja valmentaneena tiedän myös sen, että itsekseen eteenpäin pääseminen on joskus hankalaa, turhauttavaa sekä aikaa vievää.

Ehkä sinäkin olet pohtinut tätä?

”Nyt tähän tarpeeseen on tulossa ratkaisu. Olen pohtinut tämän tekemiseen tarttumista jo muutaman vuoden ajan. Minulla oli ollut pitkään haave kerätä selkeän verkkokurssin muotoon kaikki se tieto, jonka olen 15 vuoden aikana rekrytoijana, HR ammattilaisena ja valmentajana oppinut.”

Syksyllä 2019 päätin toteuttaa tämän mittavan hankkeen. Kurssin rakentaminen on nyt aloitettu Verkkokurssiakatemian Johanna Koskimiehen kanssa, joka onkin ollut aivan loistava kumppani heti alkumetreiltä saakka.

Nyt projekti on käynnistetty ja ” 5 askelta työnhaussa menestymiseen” verkkokurssin rakentaminen on alkanut. Tarkoitus on saada kurssi myyntiin kevään 2019 aikana.

Kurssi tulee koostumaan 5 osiosta, jotka kaikki johdattavat valmennettavan kohti timanttisia työnhakutaitoja. Kurssilta tulee löytymään vastaus, jos kaipaa vaikkapa apua hyvän CV:n tai hakemuksen tekoon, piilotyönhaussa onnistumiseen tai esimerkiksi haastatteluun valmistautumisessa.

”Kunnianhimoinen tavoitteeni on luoda Suomen laadukkain verkkokurssi, joka mahdollistaa työnhakuvalmennuksen suurelle joukolle.”

Teen tätä työtäni motivaatiolla ja aidosta halusta auttaa, siksi tämä verkkokurssi on tärkeä asia myös minulle myös henkilökohtaisesti.

”Tämä on paras työnhaun verkkokurssi, minkä olen koskaan käynyt”, on se palaute mitä Johannan kanssa lähdemme tavoittelemaan.

Kerron kun työnhaun verkkokurssiin pääsee tutustumaan tarkemmin.

-Pilvi, InCoaching Oy

Piditkö tästä artikkelista? Kerro siitä muillekin!

Etsitkö uutta työtä, mutta ponnistelusi ei tunnu tuottavan tulosta?

Viisi askelta työnhaussa menestymiseen -verkkokurssi antaa sinulle kaikki eväät nykypäivän työnhaussa menestymiseen.

Scroll to Top