Puhujana Monsterin työnhakutapahtumassa 20.9.

Työnhakutapahtumassa 20.9. opit myymään ja markkinoimaan osaamistasi tehokkaasti

Suositut Monster Klubit jatkuvat syyskauden avauksella tiistaina 20.9. Jos oman osaamisen kiteyttäminen tuntuu vaikealta tai siitä kertominen ei onnistu luontevasti keskustellen tai kirjallisessa muodossa CV:llä, on tämä tapahtuma sinua varten. Samalla opitaan, minkälainen CV tuottaa tulosta.

Teemojen läpi johdattelevat alustuksin, esimerkein sekä käytännön harjoituksin uravalmentaja Pilvi Nybom Incoachingista, sekä Eilakaislan rekrytointikonsultit Taru Sievänen ja Karoliina Heikkinen.

”Toimiva CV on yksi työnhaun tärkeimmistä mutta samanaikaisesti myös vaikeimmista asioista”

– Tällä klubilla keskitymme siihen, miten omasta CV:stä saa tehtyä dokumentin, joka myy ja markkinoi omaa osaamista tehokkaasti. Mietimme myös, miten tunnistaa omaa osaamista ja vahvuuksia sekä kuinka tiivistää oma osaaminen CV:n alkuun. Oman osaamisen ja vahvuuksien tunnistaminen sekä sanoittaminen ei ole helppoa, mutta tämän kertainen klubi antaa työkaluja myös tähän, kuvailee Pilvi.

Henkilöstökonsultit käsittelevät jokapäiväisessä työssään satoja ansioluetteloita. Aikaa yhden ansioluettelon tarkasteluun on vähän, joten oman osaamisen esiintuominen selkeästi ja ymmärrettävästi on ensiarvoisen tärkeää.

– Esimerkkien ja kokemuksen myötä nostamme esiin asioita, joihin työnhakijana on tärkeää kiinnittää huomiota omaa osaamista arvioidessa ja ansioluetteloa laatiessa. Myös rekrytoinnin ja rekrytointijärjestelmien kehittyessä, on syytä kiinnittää huomiota uudenlaisiin tapoihin tuoda tietojaan esille myös ansioluettelossa, muistuttavat Taru ja Karoliina.

Aihetta käsitellään niin luennoin kuin osallistavin menetelmin. Varauduthan siis siihen, että tässä tapahtumassa verkostoidutaan ja keskustellaan vierustoverien kanssa, ja pelkän kuuntelemisen sijaan tehdään töitä oman osaamisen tunnistamiseksi ja sanoittamiseksi.

Vieraidemme tarkemmat esittelyt löydät hiukan alempaa.

Ilmoittautuminen ja ohjelma

Tapahtumaan mahtuu 100 ensimmäistä, joten varmista paikkasi ilmoittautumalla mukaan!

Tiistai 20.9. klo 12:30-15:30 Alma-talo, Alvar Aallon katu 3C, Helsinki

Kaikki vieraamme, sekä Monsterin asiantuntija ovat käytettävissä jatkokeskusteluja varten klo 16:00 saakka.

Tapahtuma on tarkoitettu työnhaussa oleville yksityishenkilöille. Mikäli haluat osallistua tapahtumaamme yrityksen edustajana tai muusta kiinnostuksesta, tai haluat muutoin lisätietoja tapahtumistamme, olethan erikseen meihin yhteydessä.

Lämpimästi tervetuloa!

Mirva Puranen Manager, Job Seeker Services Monster.fi

Vielä tarkemmin voit tutustua:

http://monsterklubi.fi/blog/tyonhakutapahtumassa-20-9-opit-myymaan-ja-markkinoimaan-osaamistasi-tehokkaasti/

Monster esiintymiskuva 2015

Piditkö tästä artikkelista? Kerro siitä muillekin!

Etsitkö uutta työtä, mutta ponnistelusi ei tunnu tuottavan tulosta?

Viisi askelta työnhaussa menestymiseen -verkkokurssi antaa sinulle kaikki eväät nykypäivän työnhaussa menestymiseen.

Scroll to Top