TUKENASI TYÖELÄMÄN MUUTOKSESSA

Hei!

Olen Pilvi Nybom. Autan organisaatioita ja yksityishenkilöitä erilaisissa uramuutos-, työnhaku- ja uudelleensijoittumistilanteissa. Lisäksi toimin työelämän muutoksen asiantuntijana, työyhteisöjä motivoiden ja kehittäen. Toimin myös uuden ajan HR-ammattilaisena.

Ajatus nuorekkaan ja innovatiivisen uravalmennus-muutosvalmennusyrityksen perustamisesta syntyi pikkuhiljaa alalla toimien, kartuttaen vuosien ajan omaa valmentajatyökokemusta, niin Suomessa kuin Kiinassakin. Perustin InCoachingin nollasta vuonna 2014. Olin ollut mukana vaativissa projekteissa ja työskennellyt suurissa valmennus/konsulttitaloissa niin Suomessa kuin maailmalla. Oli aika uudelle.

Asiakkaitani ovat eri toimialoilla toimivat yritykset, yhteisöt,  ammattiliitot sekä yksityishenkilöt. Toiminnassani on aina mukana välittäminen ja aito halu vaikuttaa positiivisesti suomalaiseen työelämään. Suurin osa asiakkaistani, noin 90 prosenttia, tulee suositusten kautta. Tästä olen ylpeä! Kierrän myös kouluttajana ympäri Suomea. Yhteistyö eri medioiden kanssa on nykyään säännöllistä, usein melkein viikottaista. Olen sitoutunut noudattamaan ICF:n eettistä säännöstöä työssäni.

PALVELUT

Teen työtäni vankalla ammattitaidolla, sydämellä ja aidolla ammattiylpeydellä. Ota rohkeasti yhteyttä:
040 567 5034 tai pilvi.nybom@incoaching.fi

UUDELLEENSIJOITTUMISVALMENNUS

Uudelleensijoittumisvalmennus

Autan yritysasiakkaitani erilaisissa uudelleensijoittumistilanteissa (outplacement), joita olen tehnyt menestyksekkäästi paljon. Valmennan sekä ryhmiä että yksittäisiä työntekijöitä.
Lue lisää

URAVALMENNUS

Uravalmennus

Yksityishenkilöiden ura- ja työnhakuvalmennus auttaa sinua löytämään seuraavan ura-askeleesi ja antaa keinoja työnhaussa erottautumiseen. Saat apua myyvän CV:n ja työhakemuksen tekemiseen sekä ammattilaisen sparrausta työnhakuusi.
Lue lisää

TYÖNHAUN VERKKOKURSSI

Työnhaun verkkokurssi

Työnhaun verkkokurssilla opit tunnistamaan osaamisesi ja vahvuutesi, myymään osaamistasi tehokkaasti. Saatat työnhaussa tarvitsemasi dokumentit ajan tasalle, ja opit menestymään haastatteluissa.
Lue lisää

KOULUTUS JA PUHEENVUOROT

Koulutus ja puheenvuorot

Vierailen kouluttajana ja puhujana melkein viikottain erilaisissa tilaisuuksissa ympäri Suomea. Teemat liittyvät useimmiten uravalmennukseen, työnhakuun, työelämän muutokseen, itsensä johtamiseen sekä työhyvinvointiin.
Lue lisää

Kiinnostuitko?

Autan mielelläni. Ota yhteyttä, niin jutellaan ja mietitään yhdessä lisää!

Pilvi Nybom
Career & Business Coach
+358 40 567 5034
pilvi.nybom@incoaching.fi

Etsitkö uutta työtä, mutta ponnistelusi ei tunnu tuottavan tulosta?

Viisi askelta työnhaussa menestymiseen -verkkokurssi antaa sinulle kaikki eväät nykypäivän työnhaussa menestymiseen.

Scroll to Top