Lue suosituksia onnellisilta
asiakkailta:

Ammattilaiset rakastavat uravalmennusta!

Suurin osa asiakkaistani, noin 90% tulee suositusten kautta!

Olen tästä ehdottoman ylpeä… Suositusten valtava määrä osoittaa minulle etenkin sen, että valmennukseni todella auttaa ihmisiä etenemään ja voimaan paremmin työelämässä.

Mitä mieltä asiakkaani ovat valmennuksistani:

Picture of Mies 50v
Mies 50v

Yritysjohtaja, IT-toimiala

Kaikki on sujunut helposti ja vaivattomasti. Irtisanotut työntekijämme ovat antaneet positiivista palautetta läpi valmennusprosessin. Palvelu on selkeästi auttanut ihmisiä työllistymään.

Picture of Tuuli
Tuuli

HR-asiantuntija

Pilvi has the ability to listen and work for the client’s best interests.
She's a professional who has deep knowledge of labor markets and careers and I can recommend her as a coach without hesitation!

Picture of Elina
Elina

TJ, koulutusala

Pilvi on yksi valovoimaisimmista henkilöistä, joiden kanssa olen saanut mahdollisuuden työskennellä. Pilvin kannustus, rohkaisu ja syvällinen tietotaito työelämän tarpeista ja odotuksista puhuttelivat minua.

Yhdessä työskennellen rakensimme polkua, joka johti hyvään ja toivottuun.
Kiitos Pilvi! Olen sun fani!

Picture of Nainen 50v
Nainen 50v

Myynti- ja kaupan alan johtaja

Kiitos Pilville hyvästä yhteistyöstä. Hän osasi tsempata ja olla ihanan kannustava, idearikas, antoi sopivasti haastetta ja palaute oli rakentava. Iso kimppu ruusuja ja kaunis kiitos. Mukava ja ystävällinen nainen, joka osaa työnsä."

Picture of Jari Hakanen
Jari Hakanen

Helsingin Yliopiston tutkija-kollegium, Tutkimusjohtaja

Prosessi antoi tilan ja ajan pysähtyä; peilata omaa työtilannetta ja työn kokonaisuutta juuri minulle omistautuvan upean coachin kanssa; oivaltaa, että oman työn ydin on moninaisten vaatimusten ja eri tahojen odotusten keskelläkin ihanaa ja mielekästä.

Picture of Mies 30v
Mies 30v

Onnistunut työnhaku

Hyödyin tästä uravalmennuksesta paljon. Tämä auttoi minua eteenpäin oman irtisanomiseni jälkeen. Valmennus antoi uskoa tulevaan ja auttoi minua määrittämään oman osaamiseni uudelleen.

Sain valmennuksen aikana omat vahvuuteni näkyväksi, oivalsin miten paljon olen tehnyt, samalla oma ammatillinen itsekunnioitukseni kasvoi. Lisäksi sain hakupaperini kuntoon ja työkaluja työnhakuuni. Löysinkin uuden työpaikan valmennuksen aikana.

Picture of Tuire
Tuire

Onnistunut uramuutos,
ICT-toimiala

Pilvi has been my career coach when I was searching a new inspiration for my career. Pilvi was able to challenge me by making me think of different options; with her support I also managed to define my strenghts more precisely.

Pilvi was using coaching techniques very smartly. As a person, she's a positive, professional with a good sense of humor.

Työuupumus saa ihmisen kyseenalaistamaan kaikki ammatilliset kykynsä. Tämä tapahtui minullekin. Valmennus auttoi minua pitämään yllä uskoa itseeni niin, etten heittänyt hanskoja tiskiin työelämän osalta.

Picture of Mika
Mika

Onnistunut työnhaku

She kept on pushing me to work hard on searching interesting companies which mattered most to me.
She saw qualities in me which I should focus on, but most importantly, her supportive, inspiring, and optimistic attitude was the thing that helped me the most to keep on going!

Picture of Anne-Katri,
Anne-Katri,

Iloinen asiakas

Koutsaaminen on taitolaji, joka edellyttää valmentajalta monipuolista osaamista ja taitoa. Pilvi huomioi valmennettavansa yksilöllisesti - hän tulee kuulluksi ja kohdatuksi. Tätä täydentää Pilvin positiivinen persoona ja asenne.

Etsitkö itsellesi koutsia? Tässä hän on!

Picture of Nainen, 45v
Nainen, 45v

Johtaja, rahoitusala

Parasta on ollut oman toiminnan parempi hahmottaminen. Lisäksi on ollut hyvä saada miettiä asioita ulkopuolisen kanssa, joka osaa oivalluttaa ja auttaa miettimään asioita askeleen pidemmälle. On myös ollut hienoa, kun on ollut tietty aika ja paikka tälle "omalle", muuten hektisen työtahtin keskellä.

Joka kerran kun olen lähtenyt valmennuksesta, on ollut positiivinen ja motivoitunut olo.

Picture of Anu
Anu

Iloinen asiakas

Pilvi is a true professional. She has an extremely wide understanding of different kinds of working environments. Thanks to her advice, my CV is impeccable. She is a supportive, innovative, and energetic coach.

Pilvi’s way of working is target-oriented, which is the ultimate thing we look for and the reason why one needs coaching for future work.

I would highly recommend Pilvi if work coaching is needed.

She is full of ideas and 110% present in everything she does. As a coach she is very supportive and at the same time challenging your views in a very positive way. Kiitos Pilvi!

Pilvi is thoroughly focusing on people and their needs. She's very supportive and inspiring and her positive attitude is really catchy.

Pilvi on positiivinen ja tehokas valmennuksen ammattilainen. Pilvin myönteisyys ja elämänilo sekä tavoitteellisuus tarttuvat helposti myös valmennettaviin. Pilvin laaja-alainen ja monipuolinen työkokemus HR-prosesseista ja outplacement-toiminnoista tukevat erinomaisesti valmennustyötä.

Our staff was very pleased with the outplacement training held by Pilvi Nybom at InCoaching Oy. As this kind of training is usually needed in insecure and often even scary situations, it is important that the trainer takes this into account, and carries out the training with the needed discretion. These criteria were fulfilled in our training.

The training provided our employees with tools for the forthcoming job seeking, as well as with a more positive view on the future!

Valmennuksesta oli hyötyä. Sain vahvistusta siihen, että minun on pidettävä kiinni omista kiinnostuksenaiheista koskien urakehitystäni – sekä ennen kaikkea omista arvoistani. Pitkän harkinnan jälkeen sanouduin irti vakituisesta työstäni. Nyt opiskelen psykoterapeutiksi. Lähden vähitellen etsimään uusia haasteita työelämässä.

Palautetta pitämistäni koulutuksista:

Picture of Mirva
Mirva

Monster (Alma Media), Job Seeker Services – monivuotinen yhteistyökumppani

Minulla on ollut ilo saada tehdä Pilvin kanssa tiivistä yhteistyötä työnhakijoiden auttamiseksi. Hän on käynyt puhumassa Monsterin työnhakutapahtumissa, sekä toiminut vierailevana kirjoittajana nettisivuillamme.

Pilvi on ammattitaitoinen valmentaja ja pitkän rekrytointi- sekä valmennustaustansa ansiosta hän pystyy uskottavasti ja laadukkaasti oivalluttamaan valmennettaviaan. Pilvillä on sopivalla tavalla suora tyyli nostaa keskusteluun myös vaikeita asioita, empatiaa unohtamatta. Hänen kanssaan sovitut asiat hoituvat mutkattomasti ja joustavasti.

Tykkäsin koulutuksesta kovasti. Itseasiassa ihan loistava. Oli laadukas ja pystyn hyödyntämään sen antia nyt heti ja jatkossa. Olet Pilvi puhujana energinen, hyvällä tavalla suora ja osaat saada ihmiset mukaan, tästä hyödymme kaikki.

Picture of Suvi
Suvi

Urapalveluiden johtaja, Loimu

Pilvi is very dedicated to her customers and helping people forward. We have worked together when I have ordered courses from her to our members and network of academics. She often has suggestions for her customers, what would suit them and develops her set regularly.

She is firm and supportive, spreading positivity and making people to push a little further.
She uses couching experience in different ways also for bigger audiences.

Picture of Katri
Katri

Johtotehtävät, viihdeala

Persoonana Pilvi on todella helposti lähestyttävä, empaattinen ja yhteistyökykyinen.
Hän osasi oikeassa suhteessa yhdistää raudanlujan asiantuntijan ja ihmisläheisen roolinsa.

Koulutuksen suunnittelu oli hänen kanssaa sujuvaa ja erittäin tuloksellista.
Mielelläni teen jatkossakin hänen kanssaan yhteistyötä ja suosittelen häntä myös muille. Koulutuksesta saatu palautekin oli aivan huippuluokkaa!

Laadukas koulutus, joka oli itselle hyvin ajankohtainen. Koulutus oli kaiken kaikkiaan todella positiivinen kokemus. Välillä on kiva saada tuoretta näkökulmaa ja keskustella aiheesta muiden kanssa sekä saada siten omatkin ajatukset virtaamaan.

Koulutuksessa oli mukava ja välitön ilmapiiri. Keskustelu oli mielenkiintoista, iltaa olisi voinut jatkaa pidempäänkin. Hyvä, että sain mahdollisuuden osallistua tähän, pystyn hyödyntämään sen antia nyt heti ja jatkossa! Toimiva kokonaisuus.

Picture of Pia
Pia

Senior Lecturer at Xamk

Pilvi is an inspiring coach and a true HR professional. She is easily approachable, a warm personality with whom collaboration is smooth and enjoyable.
In spring 2018, Pilvi mentored our international UAS students on job hunting, and the feedback was merely positive.

Picture of Sirpa
Sirpa

Koulutuspäällikkö, www.tyonhakuveturi.fi

Pilvi Nybomilla on asioihin ratkaisukeskeinen ja kannustava lähestymistapa. Olemme tehneet Pilvin kanssa yhteistyötä Työnhakuveturin tarjoamien asiantuntijaluentojen yhteydessä.

Luennoille osallistuneet ovat kokeneet hänet innostavaksi luennoitsijaksi ja kertovat saaneensa häneltä realistisia ja käytännönläheisiä vinkkejä.

Etsitkö uutta työtä, mutta ponnistelusi ei tunnu tuottavan tulosta?

Viisi askelta työnhaussa menestymiseen -verkkokurssi antaa sinulle kaikki eväät nykypäivän työnhaussa menestymiseen.

Scroll to Top